معرفی انواع نسخه های ویندوز 7 ( Windows 7 )

Windows 7 هفتمین سیستم عامل از کمپانی مایکروسافت می باشد که در سال 2009 به بازار عرضه شد این سیستم عامل برای کاربران خانگی و اداری مورد استفاده می باشد و نسخه های مختلفی دارد و در اینجا ما می خواهیم انواع نسخه های ویندوز 7 را به شما معرفی کنیم تا شما بتوانید بسته به نیاز خود ویندوز 7 اورجینال را خریداری کنید.

ویندوز 7 استارتر ( Windows 7 starter )

نسخه Starter (استارتر) از ابتدایی ترین ویرایش های Windows 7 می باشد.

ویندوز 7 استارتر ( Windows 7 starter ) اغلب برای نصب در Note Book  ها مورد استفاده قرار می گیرد. Starter از امکانات کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار است ، برای نمونه می توان به عدم وجود تم های Aero یا عدم امکان تغییر تصویر پس زمینه یا عدم امکان استفاده از نرم افزارهای Bit 64 در این نسخه اشاره کرد.

در واقع ساده ترین نسخه ای است که به صورت Bit 32 طراحی شده و مورد استفاده قرار می گیرد ، که به صورت پیش فرض بر روی کامپیوترهای جدید مایکروسافت که تحت لیسانس OEM اند ، وجود دارد.

 

ویندوز 7 هوم بیسیک ( Windows 7 Home Basic )

فروش و فعال سازی این نسخه به تعداد کمی از چند کشور محدود می شود. Home Basic از امکانات زیادی از جمله  Desktop Windows Manager برخوردار است . از اویژگی های مشترک این نسخه با نسخه Starter می توان به نبود تم های Aero  اشاره کرد. و تفاوت میان آن ها هم می توان به Bit 64 بودن و دارا بودن از Mobility Center و پیش نمایش برنامه ها در نوار ابزار اشاره کرد.

در دسته بندی ویرایش ها ، ویرایش این نسخه را می توان ما بین ویرایش دو نسخه دیگر Starter و Home Premium قرار داد.

 

ویندوز 7 هوم پرمیوم (Windows 7 Home Premium )

در واقع نسخه Home Premium در راستای استفاده خانگی کاربران طراحی شده است. Home Premium علاوه بر مزایای خود مانند : برخوردار بودن از Windows Media Center و premium Games و پشتیبانی امکاناتی مانند  multi-touch ، از معایبی هم مانند : عدم اضافه شدن به گروه های خانگی و ایجاد آن ها و یا محدودیت در شبکه و پشتیبانی سیستم نیز برخوردار می باشد.

 

اگر بخواهیم این نسخه را با سایر نسخه های معرفی شده تا کنون ، مقایسه کنیم باید بگوییم که Windows 7 Home Premium نه تنها این که همه امکانات Windows 7 Starter و Windows 7 Home Basic را داراست بلکه امکاناتی فراتر هم نسبت به این دو نسخه دارد. در واقع اصلی ترین نسخه است.

 

 

 

ویندوز 7 هوم پرسونال ( Windows 7 Home Professional )

نسخه Home Professional برای محیط های اداری طراحی شده است. از امکانات این نسخه می توان : برخوردار بودن از سایت هایی برای محدود کردن نرم افزار ها. دارا بودن از App Locker و  همچنین دارا بودن از Subsystem for Unix-based applications و داشتن امکاناتی نظیر Remote Desktop server را نام برد.

از معایب این نسخه هم می توان به عدم پشتیبانی از Virtual Hard Disk Booting و BranchCache Distributed اشاره کرد.

Windows 7 Home Professional از امکان متصل شدن به یک دامین ویندوز سرور برخوردار است.

 

ویندوز 7 اینترپرایز ( Windows 7 Enterprise )

امکان استفاده از این نسخه فقط برای شرکت هایی که با خود کمپانی مایکروسافت تعهداتی دارند ، وجود دارد. مایکروسافت پشتیبانی از این محصول را تا سال 2020 اعلام کرده.

این نسخه امکاناتی از جمله: Multilingual User Interface , BitLocker Drive Encryption , AppLocker و… را داراست.و برنامه هایی مثل: Virtual Hard Disk Booting , BranchCache Distributed Cache را پشتیبانی نمی کند. Windows 7 Enterprise فقط با لیسانس volume در دسترس است.

 

ویندوز 7 اولتیمیت ( Windows 7 Ultimate )

این نسخه بازهم برای کاربران خانگی مورد استفاده قرار نمی گیرد و تنها تفاوت آن با نسخه Enterprise در لایسنسی است که از کمپانی مایکروسافت گرفته می شود.

 

لینک های مرتبط :

چرا باید از ویندوز اورجینال استفاده کرد؟؟

چگونه تشخیص دهیم لایسنس ویندوز خریداری شده اورجینال است؟؟

معرفی نسخه های مختلف ویندوز 10

معرفی نسخه های مختلف ویندوز 8.1

 

دیدگاهتان را بنویسید